Om oss

Om oss

Kontakte oss?

1. Spørsmål om faktura og betaling: KLIKK HER

2. Spørmål om varer og levering: mail@korspaahjertet.com eller vår facebookside. 

 

 Velkommen til Korspaahjertet.no.

Korspaahjertet.com er nettbutikk med nisje innen "smykker av kjærlighet." Hos oss vil du først og fremst finne smykker som gjenspeiler akkurat dette enten det er romantiske smykker, religiøse smykker eller varme gaver til en venn eller noen i familien.  

Eieren av nettbutikken, Jonny Kristen Justvik er bosatt i Kristiansand og har drevet med salg av smykker siden 2010. Siden oppstarten av korspaahjertet.com i september 2012 har responsen vært meget god. Over 20 000 solgte produkter, over 25 000 liker oss på facebook og med nesten 100 prosent positiv tilbakemeldinger fra våre kunder. Se gjerne hva folk synes om oss ved å klikke HER.

Smykkene er importvarer fra USA, Europa og Asia. De mest populære smykkene fra disse regionene er å finne på våres nettside. 

Vi ønsker at alle våre kunder skal få så god service som mulig. Sikkert kjøp, rask levering og kvalitet er noen av våre sterke sider. Dersom det alikevel skulle være noe, så ber vi deg om å ta kontakt så vi kan løse dette så godt som mulig. Vi minner også om at alle våre varer har 14 dagers angrefrist. Så er du ikke fornøyd med varen, kan den sendes i retur. 

Vårt fokus på våre kunder er:

    - Gode tilbud med rabatter opp til 70%.

    - 100% fornøydhetsgaranti.

    - Full returrett.

    - Rask levering.

    - 100% sikker betaling.

    - Med mulighet til å få varen tilsendt før en betaler (klarna faktura eller delbetaling.) 

 

 Annen informasjon: 

Email - mail@korspaahjertet.com

Telefon - 94 87 54 15.
Brev/besøksadresse - korspaahjertet.com, Eivind Jarlsgate 22, 4631  Kristiansand S.

www.korspaahjertet.com - organisasjonsnummer: 911857553 MVA